![]() |
|
|
#1 |
|
![]() |
yapılacak iş oriflame üye olmak ve ürün satmak ürünlerde %30 kar alıyorsun bunu biliyorsun.bunun dışında kendine alt üye yaparsan onların satışlarından da prim alıyorsun. şu an üye olmak bedava ben uzun zamandır üye olmak istiyordum ama yapamam diye şüphelerim vardı. bir arkadaşım üye olmuştu ilk ayında kendi satış karını aldı ikinci ayında yaptıgı bırkaç üyeyle beraber hesabına 400 ytl yattı bunun üzerine bende üye oldum kendi makyaj malzemelerimi ucuza alıyorum bunun yanında çevreme satış yaparak para kazanıyorum ve alt üyelerimin satışlarından da para kazanıyorum ve bana hiçbir külfeti yok istersem sipariş vermeyede bilirim ama üyeliğimin bitmemesi için yılda en az bir kere sipariş vermem gerekiyor bir noktadan sonra kendim sipariş girmeyip alt üyelerim ve onların alt üyelerinin satışlarından gelir elde edebilirim. yani bir zincir oluşturuluyor.üye olduktan sonra her ay kargo ile ücretsiz katalogların ve diğer yardımcı malzemelerin gönderiliyor.
varbak.com - Oriflame Satiş Temsilcisi Olmak Ve ürün Satmak Istermiziniz benimle mail olarakda irtibata geçebilirsiniz. oriflame in farkını öğrenmek istermisin |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to oriflame-sena For This Useful Post: | oriflameral (19-08-2009) |
|
|
#2 |
|
VIP Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bi zincir titan falan sanmayın alakası yok
ama sandıgınız gibide bikaç üyeyle 400 ytl kazanılmıyo üye sayınızı devamlı yükseltip ve devamlılıgı sağlamanız gerkiyo buda sanıldıgı kadar kolay değil hızla yükselenler aynı hızda çöküyo örnekleri mevcut. bizde 3 ayda 1500 olduk ama bunu korumak mesela sedece sizin değl üyelerinizde çok ii çalışması gerekiyo bizde yapıyoruz bu işi benim dışımda yapan başka üyelerimizde var forumda |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to urguŞEN For This Useful Post: | oriflameral (19-08-2009) |
|
|
#3 |
|
![]() |
yani alt üye bulmasan nolur
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to elfn For This Useful Post: | oriflameral (19-08-2009) |
|
|
#4 |
|
VIP Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece sattıgın ürünün karını alırsınız
ama üye yaparsanız ilerde bi gurup oluşturup daha çok kazanırsınız |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to urguŞEN For This Useful Post: | oriflameral (19-08-2009) |
|
|
#5 |
|
![]() |
Oriflame Satiş Temsilciliği imkanı
arkadaşlar merhaba, ben de oriflame satış temsilcisiyim. inanın yaşamım değişti oriflame ile diyebilirim. hem ürünleri % 30 ucuza alıyorum ve satıştan kar sağlıyorum hem de alt ekibimi oluşturduğum için prim kazanıyorum. tavsiye ediyorum herkese. ilgilenen varsa mesajlasın beni.
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to peril For This Useful Post: | oriflameral (19-08-2009) |
|
|
#6 |
|
![]() |
http://shopbeauty.tr.gg benim sitem arkadaşlar . oriflame üyeliği ile ilgili ordan da bilgi alabilirsiniz.
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to peril For This Useful Post: | oriflameral (19-08-2009) |
|
|
#7 |
|
![]() |
merhaba emekli hemşireyim zonguldakta seda sayan marketing grup öncüsüyüm. royal de kendini feshedip markketing sistemimize katıldı. daha önceden herhangi bir network iişi yapana üyelik 20 tl düşünürseniz sitemizi inclleyin royal ürünleri 19 aralıkta istanbulda yapılacak toplantıda tanıtılacak ama bu ayki promosyon kağıtlarımızda ürünlerin bazıları var. düşünürseniz görüşelim her ay sipariş verme zorunluluğunuz yok 6 ay hiç sipariş vermezseniz üyeliğiniz düşüyor.
.ExternalClass .ecxhmmessage P{padding:0px;}.ExternalClass body.ecxhmmessage{font-size:10pt;font-family:Verdana;} .ExternalClass .ecxhmmessage P{padding:0px;}.ExternalClass body.ecxhmmessage{font-size:10pt;font-family:Verdana;}heryerde ve herkeste bulunan değil herkesin aradığı ürünlerle satış yapmak daha çok kazandırıryor ve müşterlieri memnun ediyor. avon oriflame artık kolnunu çarptığın yerde var dolayısıyla satış alanında daralmış oluyor müşterilerde zaten bıkmış bu ürünlerden daha etkili ürün arayışına girmişler bu yüzden çok satış yapıyorum. özellikle salyangoz kremi ve incitozu kremi 1.5 ay içinde61 adet salyangoz kremi 25 adte inci tozu kremi sattım üstelik avon oriflame işi yapanlarda sivilceleri için benden salyangoz kremi aldılar.sadece iki krem satışımı yazdım renkli kozmetikte allıkları avon allığı ile karşılaştırdık gerçekten kalite farkını satışı yapan arkadaşlarda gördüler CİLT LEKELERİ İÇİN MAVİ ANEMON KREM CİLTTEKİ SVİLCE AKNE VE LEKELER İÇİN SALYANGOZ KREMİ İNCİ TOZU KREMİ CİLTTEKİ KIRIŞIKLIKLAR İÇİN SKYFACE CİLT ÜTÜSÜ VE SKYFACE KOLAJEN MASKE KURU CİLTLER ÇİN VE CİLTTEKİ PÜRÜZLER İÇİN %90 HÜCRE YENİLEYİCİ KREM KREATE SAÇ DÖKÜLMELERİ VE KIRILMALARI İÇİN DR. KURT WÖLF SAÇ BAKIM SERUMU VEYA SAÇ BAKIM MASKESİ KALIN YÜZÜNÜZDEKİ KALIN ÇİZGİLER VE İNCE ÇİZGİLER İÇİN FREEZE BOTOKS KREM İNCELEMEDEN GEÇMEYİN |
|
|
|
|
|
#8 |
|
![]() |
selam hanımlar bende oriflame direktörüyüm.bu işte tavsiyem üstlerinizi çok ii seçin benim türkiye çapında her ilde ort.top.1100 kişi var.yani yakınında temsilci isteyenlere yakınından benimle direk çalışmak isteyenlere bir msn veya bir tel kadar yakınım.
eğer mart kampanyalarımızdan yararlanmak için oriflame ailesine katılmak isteyenler varsa bana msj atabilirsiniz veya oriflamedirekkayit@hotmail.com dan ulaşın. hemen kayıt olduktan sonra kendi ekibinizi kurabiliceksiniz.takım öncüsü seviyesi lazım değil.sıfırdan sistem bilgisini tam alın kendinize güvenin.doğal ürünleri ucuz fiyata sahip olun. haydi arkadaşlar birlikte çalışalım ![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|